Og hvem er vi så?

Vi er en stor bunke mennesker af hvert sit køn og med hver sin baggrund, men til fælles har vi interessen for Welsh Cobben, den facinere os hver dag og vi ynder at se og være sammen med den. Nogle af os rider dagligt andre udstiller til div. udstillinger og shows og igen er der en del af os der er interesseret i avl.

Vi har lavet denne hjemmeside for at styrke vores sammenhold, interesse og for at vise andre heste-interesserede at måske det var denne race som ville være den helt rigtige for vedkommende.

Erfa-gruppen mødes flere gange årligt, både i Jylland og på Sjælland, møde datoerne vil stå under Nyheder. Her hygger vi (som man altid gør i Welsh Foreningen), sludre, ser de welsh'er der måtte være der hvor mødet bliver holdt og prøver på at få noget konstruktivt ud af vores sammenkomst, bland andet: Debat over udsagnet "det bedste ride- og køredyr i verden". Er vores slogan forældet eller har den stadig gyldighed? Hvordan påvirker rytternes specialisering vores avl og afsætning? Evalueringer af div. shows og dyrskuer.

Alle der har en interesse for welsh Cobben skal være hjertelig velkommen i erfa-gruppen, der er blot en forudsætning for at man er medlem af Welsh Pony og Cob avlen i Danmark, dog kan man godt være med på besøg, hvis man ønsker at snuse lidt eller overvejer om det er noget man har lyst til at tage del i.

Erfa-gruppen er også på Facebook

Hilsen Welsh Cob Erfa-gruppen

   
 

 

   

 

 

   

 

 

 
Copyright~All rights reserved